Како да нарачам

Како да нарачате?

За производи кои имаат различни величини, прво одберете ја величината, а потоа внесете ја посакуваната количина.Доколку нема наведено големина, внесете ја само посакуваната количина. 

Кликнете на копчето ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА и во следниот чекор пополнете ја апликацијата со име, презиме, e-mail, тел. број, градот и адресата за испорака.

На крај, кликнете на копчето НАРАЧАЈ за да ја комплетирате нарачката. Нашите оператори ќе ве контактираат за потврда на вашите информации во тек на работното време. Пред доставата ќе ве исконтактира курирската служба. 

Доколку имате проблем со нарачувањето, може да не исконтактирате на телефонскиот број 070 000 000

Препорака:

За да можете да ги купите одеднаш сите производи што ги сакате заедно со вкупната испорака, додадете ги сите во една заедничка кошничка.

Ви благодариме!