-42%
,

Специјален нож за сечење лубеница и диња – Angurello


Идеален начин да послужите без напор, припрема и опасност од повреди !

  • Сече и сервира префектни прачиња лубеница и диња
  • Совршен за сите облици и величини на ова овошје
  • Драстично го скратува времето потрошено за сечење и послужување
  • 100% нерѓсувачки челик

325.00 ден 560.00 ден

Иновативен нож за лубеница е посебен, интелегентна справа која многу лесно и брзо ја сече внатрешноста на лубеницата на кришки без кора.

На овој начин добивате инстант брзо летно послужување !
Идеален начин да послужите без напор, припрема и опасност од повреди !

  • Сече и сервира префектни прачиња лубеница и диња
  • Совршен за сите облици и величини на ова овошје
  • Драстично го скратува времето потрошено за сечење и послужување
  • 100% нерѓсувачки челик

Според 0 оценки

0.0 во просек
0
0
0
0
0

Бидете први и оценете “Специјален нож за сечење лубеница и диња – Angurello”

Овој продукт се уште нема оценка