-42%
,

CAR G7-Уред за Bluetooth поврзување во автомобил Mp3 плеер


Од сега можете да уживате во музиката и интерфон повик за време на возењето! Со новиот квалитетен   FM Трансмитер  за во автомобил кој ви овозможува и тоа да ги полните и сите ваши дигитални уреди во автомобилот. Со високи професионални перформанси на Bluetooth модул и MP3 за декодирање на чип, идеален за беспрекорно да може да  се префрлате помеѓу дојдовен повик и музика, AUX аудио влезот овозможува да уживате во музиката без прилагодување на фреквенцијата.

· Нарачајте без никаков ризик
· Достава низ цела Македонија
· Плаќање при достава

690.00 ден 1,190.00 ден

Од сега можете да уживате во музиката и интерфон повик за време на возењето! Со новиот квалитетен   FM Трансмитер  за во автомобил кој ви овозможува и тоа да ги полните и сите ваши дигитални уреди во автомобилот. Со високи професионални перформанси на Bluetooth модул и MP3 за декодирање на чип, идеален за беспрекорно да може да  се префрлате помеѓу дојдовен повик и музика, AUX аудио влезот овозможува да уживате во музиката без прилагодување на фреквенцијата.

 

 • Лесно и едноставно поврзување со вашиот Аудио систем
 • Дигитален екран
 • Поддршка AUX in
 • Подшка на USB и мемориска картица
 • Поддршка  на ТF картичка
 • Воспоставување на повици wireless
 • CVC Технологија за прочистување на ехо и кристален звук
 • Wireless Stereo music play
 • Автоматска функција на гасење
 • Поддршка на USB напон максимум  5V/1A
 • Поддршка на MP3,WMA музика
 • Поддршка на  функции: следна ,претходна, јачина на звук нагоре, надолу и стоп функцијата.
 • Поддршка за одговарање на телефонски повик, спуштање, ќе ви се прејавиме функција.

Според 0 оценки

0.0 во просек
0
0
0
0
0

Бидете први и оценете “CAR G7-Уред за Bluetooth поврзување во автомобил Mp3 плеер”

Овој продукт се уште нема оценка