-36%
,

Држач за четка и паста – нов модерен диспензер


Понекогаш не сме внимателни и дел од паста за заби паѓа на земја, што е прилично непријатен поглед. Со овој уред, можете лесно да го добиете точниот износ на паста за заби што го сакате.

Диспенсерот е универзален и одговара со сите пасти за заби

  • Нема потреба за батерии – само допрете и добијте го саканиот износ на паста
  • Ергономски и практичен дизајн
  • Го зголемува нивото на хигиена во бањата
  • Доаѓа со држач за четка за заби
  • Децата го  обожаваат овој производ,

Обезбедете удобност и хигиена со автоматска доза за паста за заби! Со само еден допир – брзо, лесно и економично!

 

490.00 ден 760.00 ден

Понекогаш не сме внимателни и дел од паста за заби паѓа на земја, што е прилично непријатен поглед. Со овој уред, можете лесно да го добиете точниот износ на паста за заби што го сакате.

Диспенсерот е универзален и одговара со сите пасти за заби

  • Нема потреба за батерии – само допрете и добијте го саканиот износ на паста
  • Ергономски и практичен дизајн
  • Го зголемува нивото на хигиена во бањата
  • Доаѓа со држач за четка за заби
  • Децата го  обожаваат овој производ,

Обезбедете удобност и хигиена со автоматска доза за паста за заби! Со само еден допир – брзо, лесно и економично!

Според 0 оценки

0.0 во просек
0
0
0
0
0

Бидете први и оценете “Држач за четка и паста – нов модерен диспензер”

Овој продукт се уште нема оценка