-66%
,

СИСТЕМ ЗА ИЗБЕЛУВАЊЕ НА ЗАБИ- 20 MINUTE DENTAL WHITE


Префрлете ги процедурите за белење на стоматолошката канцеларија во вашиот дом со 20 MINUTE DENTAL WHITE!

· Нарачајте без никаков ризик
· Достава низ цела Македонија
· Плаќање при достава

490.00 ден 1,450.00 ден

Префрлете ги процедурите за белење на стоматолошката канцеларија во вашиот дом со 20 MINUTE DENTAL WHITE!

Погледнете ги ефектите на овој револуционерен систем за белење на заби . Со активната состојка карбамид пероксид 10%, која има силно белење и антибактериски ефект, добивате забележлива разлика по прифатлива цена. 20 MINUTE DENTAL WHITE има атрактивен изглед и е многу лесен за употреба.

Системот ги има сите предности на нормалната процедура за белење на забни заби.
Светлосната ирадијација делува како инхибитор на специфично формулираниот гел. Како последица на тоа, се забележува брзо отстранување на површински и длабоко вметнати забни дамки.

Атрактивен и со зголемена самодоверба, подготвени сте да ги освоите врвовите! Добијте брзи резултати и уживајте во вашата нова 24-каратна насмевка.

Методот е тестиран во професионална стоматолошка пракса низ целиот свет со години. Висока ефикасност и сигурност за20 MINUTE DENTAL WHITE се докажани.

Ефектот од системот се набљудува од 6 месеци до 2 години, во зависност од стоматолошка хигиена и ограниченото прифаќање на храна и пијалоци со боење својства (црвено вино, кафе, чај, цигари и др.)

Употреба:
Измијте ги забите со паста за заби. Нанесете мало количество гел по горната и долната внатрешна страна на силиконската преградичка на машинката. Поставете ја преградичката во форма на залак во устата, така да прилегне удобно врз забите. Поставете го изворот на LED светлина врз “залакот” така што ке се прилепи кон внатрешниот дел на силиконскиот приспособувач. Притиснете ги со усните надворешните силиконски страни од изворот на LED светлина. Притиснете го копчето за вклучување на светлината Апаратот ке се исклучи автоматски по 10 минути – еден полн циклус на избелување. Во случај на неопходност, може да ја вклучите светлината за нов циклус од 10 минути до 3 напоредни циклуси.

Според 0 оценки

0.0 во просек
0
0
0
0
0

Бидете први и оценете “СИСТЕМ ЗА ИЗБЕЛУВАЊЕ НА ЗАБИ- 20 MINUTE DENTAL WHITE”

Овој продукт се уште нема оценка