-65%
,

Six Pack EMS – апарат за стомачни мускули


Оформете ги вашите стомачни мускули без напорно вежбање!
ЕМС (електрична мускулна стимулација ) преку тековната стимулација, директно испраќа сигнал до мускулите, за да се промовира движењето на мускулите.
Не штети за човечкото тело и само уживајте во здравиот фитнес.
· Нарачајте без никаков ризик
· Достава низ цела Македонија
· Плаќање при достава

690.00 ден 1,990.00 ден

Оформете ги вашите стомачни мускули без напорно вежбање!

ЕМС (електрична мускулна стимулација ) преку тековната стимулација, директно испраќа сигнал до мускулите, за да се промовира движењето на мускулите. 

Не штети за човечкото тело и само уживајте во здравиот фитнес.

➤ Овој мускулен тонер може да ви помогне да ги тонизирате, затегнете и зајакнете вашите мускули на телото и да добиете совршена фигура по последователна употреба на овој производ за 6-8 недели (околу 25 минути, 2 пати на ден, 10мин. ниско ниво, 10мин. средно ниво, 5мин. високо ниво). 

➤ Ергономски дизајниран насочен кон вежбање на стомачни мускули. Едноставно користење! Дизајниран со ергономијата насочена кон абдоминална мускулна вежба. 

➤ Шест различни програми со 4 нивоа на интензитет, кои се задолжителни за да помогнат во согорувањето на маснотиите и зацврстување на мускулите. 

➤ Тоа е еднакво на 2000м трчање, и 60 минути на вежбање.

 Можете да го користите овој EMS ab тренер во секое време, насекаде. Тој е супер лесен и ултра тенок.

➤ Алуминиумски гел со висок квалитет, спроводливоста ја подобрува за 30%.

➤ ON / INC: притиснете еднаш за да го вклучите, притиснете повторно да го зголемите интензитетот, содржи 4 нивоа на интензитет, 

➤ Притиснете повеќе пати, и ќе продолжите да го зголемувате интензитетот (ако го вклучите механизмот, но не го зголемите интензитетот, тој автоматски ќе се исклучи по 30 секунди).

➤ OFF / DEC: кога интензитетот не е најмал, притиснете го намалувањето на интензитетот, тогаш интензитетот е најмал, притиснете го и ќе се исклучи.

➤ ПРОГРАМА: има шест режими, еднаш притиснете, еднаш го менувате режимот.
Ве молиме прочитајте ги Упатствата пред употреба.

Спецификација:

  • Големи:18 * 16,8 см
  • Главно материјално тело: ПЕТ смола гел
  • Пад: полиакриламид
  • ЕМС уреди: 3 ААА батерии (не се вклучени)
  • Влезен извор на енергија: 100-240V, 50 / 60Hz
  • Излез: DC5V 1000mA

Забелешка:

  • На следниве лица не им е дозволено да го користат производот или може да предизвикаат несреќи, проблеми со кожата и телото:
– Интернационално трансплантиран електронски медицински уред, како што се пејсмејкери
– Електронска медицинска опрема за поддршка на живот како вештачка кардиопумонарна машина
– Електронски медицински помагала поврзани со телото, како што е електрокардиограм скенер
– Жените кои се бремени или неодамна родиле.
– Не користете го кога спиете

=======================================

Категории: ,

Според 0 оценки

0.0 во просек
0
0
0
0
0

Бидете први и оценете “Six Pack EMS – апарат за стомачни мускули”

Овој продукт се уште нема оценка